Follow:

Over

Hi!

Random facts: ik ben 26 jaar, woonachtig in Amersfoort en houd me bezig met de marketing van een digitaal bureau. Ik doe héél consequent af en toe aan hardlopen. Sportief ben ik dus totaal niet. Maar ik probeer het wel, telt dat ook? In de zomer vind je mij bij vrijwel iedere zonnestraal op een terras met wijn. Ook bloggen vind ik leuk, maar daadwerkelijk iets op papier krijgen is een tweede. Waarom ben ik dan toch ein-de-lijk eens begonnen met een eigen site? Ik bouwde ze namelijk al toen ik 11 jaar was. Dat is dus 14 jaar geleden, mensen. Shocking. De tijd waarin je een site bouwde met MSN Groups. En TopCities. Dat was me wat.

ItalySchrijven heb ik altijd al leuk gevonden. Ik bouwde zowel Nederlandse als Engelse sites en praatte op verschillende fora met Zweedse meiden die me op weg hielpen en mijn websites verspreidden. En toen ineens kwam het stil te liggen. Life happened, gok ik. Toch bleef ik het schrijven en het ‘designen’ van documenten tof vinden. Het ligt me wel. Ik heb tijdens mijn studie een keer een award gewonnen voor beste e-marketing blogger en de docent drukte me op het hart om iets met bloggen te gaan doen. Inmiddels is ook dat alweer even geleden, maar blijft het toch door m’n hoofd spoken.

Vaak stelde ik de vraag: ‘Maar waarover moet ik dan bloggen?’ en kreeg ik even vaak het antwoord: ‘Dat kan van alles zijn!’ Dus ja. Misschien moet ik het toch maar eens een kans geven, dacht ik inmiddels ook alweer 4 weken geleden. :-) Maar hey, m’n website staat live en ik heb inmiddels toch al best weer een stukje getikt, dus wie weet kom ik nog eens ergens. Tot blogs!

By
Share