Follow:

In het rijtje Amersfoort’s finest: Søstrene Grene

Een paar maanden geleden opende het Deense Søstrene Grene haar deuren aan de Utrechtsestraat. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van deze winkel gehoord. Een groot gemis, zo blijkt, want wat is dát een heerlijke winkel zeg.

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik een klein beetje fan ben van de stad Amersfoort. Loop even door het centrum en je vindt talloze kledingzaken, mooie pleinen, fantastische restaurantjes, leuke boetiekjes en tegenwoordig ook steeds vaker: (betaalbare) interieurwinkels. En dat maakt me stiekem wel heel gelukkig. Klinkt treurig, maar ach, ik ben gewoon blij dat ik hier woon. :-) De komst van een winkel als Søstrene Grene draagt daar alleen nog maar meer aan bij!

KOOPGEVOELIG

Van leuk DIY-materiaal tot tuinstoelen, je vindt er werkelijk vanalles. Ik ben er inmiddels vrijwel wekelijks (eigenlijk dagelijks) te vinden, zeker aangezien ik ze nu ook op Instagram volg. Als je koopgevoelig bent adviseer ik je: volg ze niet. :-) Iedere keer dat ze nieuwe items posten sta ik meestal nog diezelfde dag in hun winkel datzelfde artikel af te rekenen. Niet zo best voor m’n portemonnee.

RECENTE AANKOPEN

Het opbergpotje en -doosje op de foto hierboven zijn allebei van SG. Zó schattig, ik kon het simpelweg niet laten liggen. Mocht je het je afvragen, de marmeren kaarsenhouder is van Flying Tiger en het vaasje van de Action (oh ja, die vind je óók allebei in Amersfoort).

Allebei de vaasjes die je hier ziet komen ook bij SG vandaan. Helemaal matchy matchy met de groen-grijze slaapkamermuur (die op deze foto trouwens niet echt lekker tot z’n recht komt). De lamp is overigens van Kwantum en het nep-bananenblad van IKEA.

En last but not least, ook deze vaasjes en het kannetje zijn van SG. De allernieuwste collectie, dus met gierende banden naar Amersfoort om ze ook in de wacht te slepen. ;-)!

Zoals je merkt, Søstrene Grene heeft al goed haar intrede in ons huis gemaakt. Ik ben fan! What about you?

PS: als je nog steeds in lichtelijke verwarring bent over hoe je die naam nou uitspreekt, geen stress, ik heb het voor je gecheckt. We spreken het lekker Hollands uit, namelijk: ”Sostrènne Grènne” Moet lukken, toch?

Share
Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply