Follow:

Hoort Amersfoort op je bucket list? Ja!

Nederland kent veel verborgen parels. Ook al is Amersfoort niet zo zeer verborgen, (wat een drúkte in de weekenden!) een parel is het wel. Benieuwd waarom je Amersfoort echt niet mag overslaan bij je eerstvolgende NS tour?

Aan horeca geen gebrek

Amersfoort kent veel toffe restaurantjes, gezellige kroegjes en leuke winkels. Begin je dag met een overheerlijke muffin bij The Blueberry, sla daarna op de Langestraat linksaf naar Sem Sla en Meer voor een gezonde lunch, financieer de Costes, de Zara en de Liberty, doe een 4-uurs wijntje bij Alberts Eten&Drinken, geniet van een heerlijke maaltijd bij Hete Kolen en dans vervolgens die calorietjes er allemaal weer af in de Fiji. Ok, dat wordt wel flink dansen dan. ;-)

Hot spots om over naar huis te schrijven

Al eens op de Lange Jan geweest? Doen! Ik heb het dit jaar voor de eerste keer gedaan en het is de klim meer dan waard. Ik weet niet hoeveel treden het zijn, excuses, heb ze niet geteld, maar genoeg om de hashtag #fitgirls aan je Instagram post toe te kunnen voegen. En dat is al reden genoeg, toch? PS: er is een aantal onderbrekingen tussen het traplopen door, dus je hebt even tijd om op adem te komen. Mocht ook jouw conditie je zo nu en dan een klein beetje in de steek laten.

Wat mij nog te doen staat is het varen door de grachten. Schande, ik weet het. Suppen door de grachten is ook een optie, maar dat ga ik niet riskeren met deze kou. Ik ken mezelf, ik beland sowieso in het water. Dus dat bucket item verplaats ik even naar een hittegolf in 2017. Of ’18.

Oh enne, wist je al dat Amersfoort echt een fantastische dierentuin heeft? Die ligt wel een stukje verder van het centrum af, maar is een bezoek absoluut waard.

Share
Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

No Comments

Leave a Reply