Follow:

Gastblogger voor Interior Delights

Of er iemand interesse heeft om voor Interior Delights te gastbloggen, vroeg eigenaresse Mariëlle onlangs op haar Instagram account. Maar natuurlijk! En niet veel later kon ik aan de slag.

Interior Delights

Mariëlle heeft een eigen webshop die, zoals je inmiddels waarschijnlijk snapt, Interior Delights heet. Een mooie plek om allerlei fantastische spulletjes voor je interieur te scoren. Van scandinavisch en klassiek modern tot industrieel, je kunt er flink je slag slaan! Zeker de moeite waard om daar eens online boodschappen te gaan doen, dus. ;-)

Gastbloggers

Voor Interior Delights schrijft een aantal gastbloggers, waaronder ik, ieder X aantal weken een blog die interieur-gerelateerd is. Tips, ideeën, binnenkijkers, alles komt aan bod. Mijn eerste gastblog staat sinds vandaag live. Benieuwd hoe gevoelig ik ben voor al die mooie interieurplaatjes die je vindt achter ”#binnenkijken” bijvoorbeeld?

>>> Lees het nu in mijn gastblog! <<<

Coming up: Kefalonia & New York

Mijn eigen blog blijf ik natuurlijk ook onderhouden, wees gerust. :-) Binnenkort staan er tripjes naar Kefalonia en New York op de planning, eens zien wat me dat voor inspiratie brengt!

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply